26 Aralık 2016 Pazartesi

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü


Vizyon tarihi : 27 Ocak 2017
Yönetmen : D.J. Caruso
Oyuncular: Vin Diesel, Samuel L. Jackson, Ruby Rose, Donnie Yen, Ice Cube, Neymar
Tür : Aksiyon
Ülke : Abd


Konu:


Önceden ekstrem bir sporcu olan Xander Cage'in daha sonradan biraz zorlama ile devlet ajanı haline gelişini pek iyi biliyoruz. bu filmde kendini gönderdiği sürgünden dönüşü, ölümcül alfa savaşçı "Xiang" ve ekibiyle Pandora’nın Kutusu olarak bilinen tehlikeli bir silahı ele geçirme yarışındaki çarpışmaları işleniyor.

Xander kendisine yeni bir ekip kurmaya başlar ve bu ekibi heyecan, adrenalin arayan kişilerden oluşturur. girdikleri mücadelede kendilerini büyük çaplı bir komplonun içinde bulurlar. bu iş o kadar büyük ve karmaşıktır ki bir çok hükumetin en üst düzey yetkililerini de içinde barındıran tuzak sarmalıdır.





Ekstra Bilgiler 
  • Vin Diesel çok önceden yani 2006 yılında "xXx: The Return of Xander Cage" filminin çıkacağını söylemişti zaten. hatta Xander Cage karakterinin önceki filmlerde öldürülmesine rağmen.
  • 10 Ekim 2015'te D.J. Caruso'nun bu yeni filmi yöneteceği açıklandı.
  • Vin Diesel Instagram hesabından UFC dövüşçüsü Conor McGregor'un bir rolde kadroya katıldığını ve Facebook'tan, Jackson'ın kendi rolü Gibson olarak kadroda olacağını açıkladı.
  • 1 Ocak 2016'da Twitch, Tony Jaa, Jet Li ve Deepika Padukone'nin kadroya katıldığını bildirdi.
  • 12 Şubat 2016'da Jet Li'nin filmden ayrıldığı ve Donnie Yen'in ana düşman Xiang rolüne yerine geçtiği açıklandı.
  • 18 Mart'ta Conor McGregor'un UFC'ye ve antrenmanlarına odaklanmayı tasarladığı için filmden ayrıldığı açıklandı. 3 Haziran 2016'da Neymar'ın kadroya katıldığı açıklandı.





Görüldüğü gibi çekimler kamera karşısında çok uzun sürmese de (yine de uzun) kağıt üzerinde bile olsa bir filme hayat verebilmek oldukça uzun ve zahmetli bir iş. fragman oldukça leziz duruyor. en azından aksiyon sevenleri baya tatmin edebilecek cinsten. 


Türkçe Altyazılı Fragman



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder