7 Ocak 2017 Cumartesi

World War Z 2


Vizyon tarihi : 9 Haziran 2017
Yönetmen : David Fincher
Senaryo : Steven Knight
Oyuncular : Brad Pitt
Tür : Bilimkurgu, Aksiyon, Fantastik
Ülke : Abd

Henüz hakkında bir fragman hatta bir teaser bile yayınlanmadı. Ama her gün film hakkında daha nete daha fazla bilgi daha fazla açıklama geliyor. Neler bunlar şimdi bir bakalım :

Filmin senaristi Steven Knight ın ilk filme göre değişiklikler olduğunu ve ikinci devam filmi ile yeni bir sayfa aşacaklarını  belirtti. Zira ilk film kitaptan uyarlama olarak yapılmıştı fakat ikinci film için uyarlanacak bir kitap yok. Hoolywood için Steven Knight bu ara oldukça popüler bir isim. Yaptığı son işlerden aldığı övgüler ile kendi çıtasını yükseltmeyi başardı. Her yeni filmde kendisini geliştirebilen senaristten World War Z 2 için klişe olmayan bir eser bekliyor desek yalan olmaz. 
Steven Knight

Özellikle Amazing Grace, Eastern Promises gibi filmlere yaptığı katkı ile kişisel kariyerini geliştiren ve daha sonra Tom Hardy'nin başrolünü üstlendiği ve sadece bir araba içinde gecen "Lock" filmini yazıp yönetmesiyle sektöre imzasını kalıcı olarak attı. Lock filmini ince ince dokuyarak işlemesi ve filmin temposunun hiç geri düşmemesi hatta en önemlisi izlenebilirlik film boyunca artması Steven Knight'a World War Z 2 nin kapılarını sonuna kadar açtı 

İlk film 2013 te vizyona girmiş ve gişede toplam 540 milyon hasılat toplamıştı. İş böyle olunca kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmek istemiyor tabi. Fakat ilk filmin hasılatından ziyade eleştirmenler gözünden bakıldığında ise "gerçekten iyi bir film miydi?" diye sormadan edemiyoruz. Özellikle kitaptan uyarlanmasına rağmen. Şimdi gelen bu devam filminin esinleneceği yeni bir kitabı yok. 

Son olarak David Fincher ve Brad Pitt ikilisinden beklentilerin altında bir film çıkmaz diyoruz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder